RAZVOJNA ORGANIZACIJA ZAŠTITE POTROŠAČA - jedini savez udruga za zaštitu potrošača u Republici Hrvatskoj

Konstituirajuća sjednica Savjeta za razvoj c/d
Osmi saziv Savjeta za razvoj civilnog društva u čijem radu sudjelujemo kao član (Gordana Lukić) i zamjenik (Sanja Keretić) iz područja zaštite potrošača na prijedlog udruga i drugih organizacija civilnog društva
Razvojna organizacija zaštite potrošača
Provedeno „Strateško planiranje“ aktivnost „Potrošačke snage“
Obilježena 20. obljetnica djelovanja NZRCD
U ponedjeljak 06.11.2023. godine u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade, održana je svečanost kojom je obilježeno 20 godina djelovanja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
Razvojna organizacija zaštite potrošača
Skupština Razvojne organizacije zaštite potrošača
Međimurska županija
Župan primio predstavnike udruga za zaštitu potrošača
Consumer dialogue in Croatia
Novi zakonodavni paket EU u području zaštite prava potrošača – Što EK poduzima za zaštitu potrošača?
Početak projekta „POTROŠAČKA SNAGA“

Početak projekta „POTROŠAČKA SNAGA“

Početkom listopada započeli smo s provođenjem aktivnosti iz projekta „Potrošačka snaga“ kojeg provodimo u partnerstvu s udrugom članicom „Centar za edukaciju i informiranje potrošača“. Projekt se provodi u okviru „Impact4Values“ programa a sufinanciran je od strane Europske unije i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ciljevi projekta su jačanje i umrežavanje organizacija civilnog društva koje su usmjerene zaštiti prava potrošača u RH, zagovaračke aktivnosti i dijalog s resornim tijelima u toku projekta ali i u budućnosti, edukacija i mobilizacija građana kako bi što manje bili žrtve nepoštene trgovačke prakse. Više informacija o projektu potražite na stranici projekta https://www.potrosacka-snaga.rozp.hr/

Započeli smo s online anketnim istraživanjem o povjerenju potrošača u institucije kojeg možete pronaći na poveznici  http://tiny.cc/ceip-anketa , sastoji se od osam pitanja i neće vam oduzeti više od par minuta vremena. Unaprijed se zahvaljujemo za vaše izdvojeno vrijeme.

Vrijeme je da se zajedno borimo za pravedniju potrošačku politiku u Hrvatskoj!

Ispunjavanjem ankete podijelite s nama Vaše iskustvo i mišljenje!

Donatori

Free Joomla! templates by Engine Templates