RAZVOJNA ORGANIZACIJA ZAŠTITE POTROŠAČA - jedini savez udruga za zaštitu potrošača u Republici Hrvatskoj

Konstituirajuća sjednica Savjeta za razvoj c/d
Osmi saziv Savjeta za razvoj civilnog društva u čijem radu sudjelujemo kao član (Gordana Lukić) i zamjenik (Sanja Keretić) iz područja zaštite potrošača na prijedlog udruga i drugih organizacija civilnog društva
Razvojna organizacija zaštite potrošača
Provedeno „Strateško planiranje“ aktivnost „Potrošačke snage“
Obilježena 20. obljetnica djelovanja NZRCD
U ponedjeljak 06.11.2023. godine u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade, održana je svečanost kojom je obilježeno 20 godina djelovanja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
Razvojna organizacija zaštite potrošača
Skupština Razvojne organizacije zaštite potrošača
Međimurska županija
Župan primio predstavnike udruga za zaštitu potrošača
Consumer dialogue in Croatia
Novi zakonodavni paket EU u području zaštite prava potrošača – Što EK poduzima za zaštitu potrošača?
Obilježena 20. obljetnica djelovanja NZRCD

Obilježena 20. obljetnica djelovanja NZRCD

U  ponedjeljak 06.11.2023. godine u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade, održana je svečanost kojom je  obilježeno 20 godina djelovanja  Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Na svečanosti se okupilo preko 400 predstavnika međunarodnih institucija, tijela državne uprave te lokalne i područne regionalne (samouprave) kao i predstavnika organizacija civilnoga društva.

Kao korisnici institucionalne podrške, zajedno s kolegicama iz saveza, Centar za edukaciju i informiranje iz Bilja i Društvo potrošača Međimurja, i ostalim kolegama iz istog područja djelovanja, prisustvovali smo tom svečanom činu.

Svečanost su uveličali brojni uvaženi govornici a najjače utiske ostavio je prikazan  video „Ljudi za ljude“ koji je sadržavao snažna svjedočanstva 20 osoba kojima je podrška Nacionalne zaklade, pružena kroz organizacije civilnoga društva, promijenila život na bolje. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, kroz institucionalnu potporu, udrugama omogućava osnaživanje i jačanje kapaciteta same udruge te smo ponosni da smo i mi dio te priče.

Svečanost je završena glazbenim nastupom dječjeg zbora „Zvjezdice“ prigodnom izvedbom pjesme „Kad bi svi“.

Gordana Lukić
direktorica ROZP

Related Articles

Donatori

Free Joomla! templates by Engine Templates